Zite voelde van in het begin goed aan wat we wilden en wisten dit ook knap om te zetten in een toffe, duidelijke website met handige functionaliteiten.

Mieke-Dereymaeker
GlobisMieke Dereymaeker, Consultant

Ze hebben op basis van onze wensen een fantastische website gemaakt. Iedereen die onze website bezoekt is enthousiast. 100% geslaagd!

Elke Van Sebroeck
VM Office AssistanceElke Van Sebroeck, Zaakvoerder

Een partner die een antwoord heeft op onze vragen: dat is belangrijk in de dagelijkse werking van een KMO zoals de onze. Deze eigenschap is kenmerkend voor onze relatie met Zite Media.

Ghislain De Grave - Autorama
AutoramaGhislain De Grave - Zaakvoerder

Zite maakt voor mij het verschil door hun persoonlijk aanpak. Zij zijn bereikbaar, toegankelijk en flexibel wat samenwerken gemakkelijk maakt.

Marleen Peeters, Mark Research
Mark ResearchMarleen Peeters, Zaakvoerder

Zite springt er echt uit qua service en kwaliteit. Onze website visualiseert perfect ons karakter als bedrijf!

bart govaerts editex
EditexBart Govaerts - Zaakvoerder

Dank zij hun accurate aanpak heeft Zite Media een mooie en gestructureerde website gemaakt die duidelijk weergeeft waar het in onze kinepraktijk om gaat!

Kinepraktijk PatellenEllen Bongaerts - Kinesiste

De samenwerking met Zite Media heeft onze zaak een extra boost gegeven. Zij gaan niets uit de weg en zoeken voor alles een oplossing.

Kristof De Rore
Kristof De Rore BVBAKristof De Rore - zaakvoerder

Zeer tevreden over de service en het ontwerp. Veel positieve reacties gekregen en we merken dit aan het stijgende aantal prijsvragen!

Johan Vaessen - Outdoor Catering
Outdoor CateringJohan Vaessen - zaakvoerder

Ik wil jullie bedanken voor de opvolging en de realisatie van onze site. We hebben echt het gevoel dat jullie met de klanten begaan zijn. Bedankt daarvoor!

casa la vida
Casa La VidaChantal Caby - Eigenaar

Bedankt voor onze mooie website. De ganse aanpak en samenwerking was heel tof en behulpzaam (niets is jullie te veel). Doe zo verder !!

Schepers & CoPeter Schepers - zaakvoerder